آمار سايت

80 مهمان حاضر

بيمارستانها چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۳۶

دانشگاه آزاد اسلامى مشهد داراى دو بيمارستان متعلق به خود ( بيمارستان آريا و22 بهمن ) و دو بيمارستان قراردادى ( بيمارستان 17 شهريور و بيمارستان فارابى ) بوده و آموزش بالينى دانشجويان را در 4 بيمارستان فوق انجام مى دهد.

قابل ذكر است كه ارائه خدمات درمانى به دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامى مشهد براى بيمه شدگان با فرانشيز رايگان و براى دانشجويان پزشكى غير بيمه با 50% انجام خواهد شد.

بيمارستان و زايشگاه آريا

الف ـ اين بيمارستان در مركز شهر مشهد ـ خيابان چمران ـ خيابان گلستان شرقى داراى 120 تخت فعال مى باشد.ب ـ بخشهاى فعال بيمارستان شامل قلب و سى سى يو ـ بخش اورژانس ـ بخش داخلى _ بخش جراحى مردان( جراحى هاى فوق تخصصى اعصاب وپلاستيک و اطفال) ـ بخش جراحى زنان ـ بخش ارتوپدى ـ گوش و حلق و بينى ـ چشم و ارولوژى و اعصاب و بخش اتاق عمل با انجام اعمال جراحی تخصصی مثل فیکو ، لاپاراسکوپی ، آتروسکوپی و درمانگاه های اختصاصی گوش و حلق – چشم – جراحی – پوست – ارتوپدی –قلب و نیزدرمانگاه هیومیوپاتی – روان شناسی و بخش زایشگاه همراه با انجام زایمان بی درد می باشد .

ج ـ واحدهاى پاراكلينيكى شامل آزمايشگاه كلينيكال ـ پاتولوژى ـ راديولوژى ـ اندوسکپى برونكوسكوپى - سونوگرافى و اكوكارديوگرافى و تست ورزش مى باشد .

بيمارستان 22 بهمن

بيمارستان 22 بهمن در شمال شرق مشهد در منطقه پر جمعيت تلگرد مقابل بوستان بسيج قرارگرفته و داراى پروانه 175 تخت بيمارستان مى باشد .

داراى 12 درمانگاه تخصصى شامل : پوست ، گوش وحلق و بينى ، اعصاب ، عفونى ، روانپزشكى ، ارتوپدى ، زنان ، داخلى ، چشم ، جراحى عمومى ، جراحى مغز واعصاب و 3 درمانگاه فوق تخصصى شامل جراحى پلاستيک و جراحى کودکان ونوزادان و همچنين بخشها و قسمتهاى اورژانس ، اطاقهاى عمل ،روانپزشکي، زايشگاه ،ICU نوزادان ، ICU بزرگسالان بخشهاى بسترى ، آزمايشگاه و پاتولوژى ، راديولوژى و سونوگرافي،اکوى داپلرعروق، CT اسكن اسپيرال ، دندانپزشكى ، روانشناسى ، الكتروآنسفالوگرافى ، فيزيوتراپى و مى باشد .

بيمارستان 17 شهريور

اين بيمارستان كه در خيابان كوهسنگى (بين كوهسنگى 14و 16)واقع گرديده متعلق به تأمين اجتماعى مى باشد و مطابق قرارداد دانشگاه با اين سازمان دانشجويان پزشكى ، پرستارى و مامايى و پيراپزشکى در اين بيمارستان آموزش مى بينند, داراى بيش از 400 تخت مى باشدو اين بيمارستان جزو بيمارستانهاى مجهز و پرمراجعه شهر مشهد مى باشد.

بیمارستان فارابى

اين بيمارستان كه در بلوار وكيل آباد –نبش بلوار كوثر واقع گرديده متعلق به تأمين اجتماعى مى باشد و مطابق قرارداد دانشگاه با اين سازمان دانشجويان پزشكى ، پرستارى و مامايى و پيراپزشکى در اين بيمارستان آموزش مى بينند . داراى 220 تخت مى باشدو جزو بيمارستانهاى مجهز و پرمراجعه شهر مشهد مى باشد.

تصوير روز

dscf0555.jpg